Dragomir Horvat
mob: 098 9165 263
maill:
dragomir.horvat@gmail.com
Adresa: Krivajska 22
( Kruge - Trnje )
10000 Zagreb

 

Uvjeti korištenja

 

Opći uvjeti korištenja

Udruga CJK omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice https://putunutarnjemoci.com. Korištenjem bilo kojeg dijela putunutarnjemoci.com te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

putunutarnjemoci.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice putunutarnjemoci.com i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

putunutarnjemoci.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

putunutarnjemoci.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice putunutarnjemoci.com koristite na vlastitu odgovornost i putunutarnjemoci.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van stranice putunutarnjemoci.com isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. putunutarnjemoci.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na web stranici.

Zaštita privatnosti

Web stranica putunutarnjemoci.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. putunutarnjemoci.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru).  Ove podatke putunutarnjemoci.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. putunutarnjemoci.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice putunutarnjemoci.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Izmjene uvjeta korištenja

putunutarnjemoci.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci i fotografije na web stranici putunutarnjemoci.com vlasništvo su putunutarnjemoci.com

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s uredništvom putunutarnjemoci.com nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici putunutarnjemoci.com prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.